Creedencerivals er et Creedence Clearwater Revival tributeband, der blev dannet af Per Bech Willumsen(trommer), og Per Sauer(leadguitar og vokal), i efteråret 2015. Ideen var at tage al den fantastiske musik, der blev skrevet af John fogerty, i 70`erne, og give den nyt liv. Deres store musikalske erfaring, og tidligere samarbejde i bl.a. dusty blues Band, gav dem et godt afsæt for at lave et musikalsk holdbart bud på de gamle klassikere.

Efter flere havde været omkring projektet, blev Ivan Lindenchrone Larsen, i foråret 2016 bandets bassist.Han blev i foråret 2020 afløst af Bjarne Larsen,hvis solide basspil siden har dannet en solid bund i Creedencerivals fundament.

I sommeren 2016, blev rytmeguitaristen Per Rasmussen indrulleret, for at give lidt mere luft til sangeren og leadguitaristen.

Det har vist sig, at de fine sange holder hele vejen, og overalt hvor Creedencerivals spiller, er der et begejstret publikum, som har savnet nyfortolkninger af klassikkerne, som sætter gang i enhver fest.